DOT 1

Workspace . Paschim Vihar, New Delhi

Area 2200 sq. ft.

Status Complete // January 2020

It took us months to arrive at this and then months to get this done. The studio has always been about organic workflow and collaborations and this space is exactly that. So many people came together to experiment, to help, and to make it real. We moved here on Christmas last year, we were beginning to settle down but then the lockdown happened. The space is not complete yet, it will never be, it will grow, with all the work, drinks, and love. 

The front half of the floor plate has common workstations, a meeting area, and a conference room at the lower mezzanine level facing the main road, the spaces are outlined by a cozy balcony full of greens. The senior cabins, material store, and services are towards the rear end of the plot. 

Photography Maneet Gogia